Bedrijfsopleidingen, cursussen, trainingen & subsidies

Wij bieden een tal van opleidingen op technisch en technologisch gebied voor individuen, voor groepen en bedrijven. Zowel reguliere mbo opleidingen (bbl), trainingen, cursussen op maat.

Reguliere mbo opleidingen (bbl)
U wilt uzelf ontwikkelen, doorgroeien in uw functie en uw kansen benutten. Meld u dan aan voor een reguliere mbo-opleiding, waarbij u vier dagen werkt en één dag onderwijs krijgt. De opleidingen worden gegeven van niveau 2 (uitvoerend niveau) tot niveau 4 (specialist niveau).  Opleidingen op niveau 1 kunt volgen bij het startcollege.

Trainingen & cursussen
Uw vaardigheden oefenen en verbeteren? Meer willen weten over bijvoorbeeld 3D printen? We bieden uiteenlopende trainingen en cursussen aan, van booglassen tot een bhv-cursus tot een cursus F-gassen 1.

Maatwerkopleidingen voor bedrijven
Bent u op zoek naar een opleiding die volledig aansluit op uw bedrijfswensen? Dan bieden wij u de maatwerkopleiding aan.  Op basis van de mogelijkheden, kennis en ervaring brengen we de opleidingsbehoefte in beeld en richten we een specifiek opleidingstraject in. U bepaalt waar en wanneer de opleiding wordt verzorgd, bijvoorbeeld in uw bedrijf en/of (gedeeltelijk) na werktijd.

Subsidies
U kunt als bedrijf subsidie aanvragen, indien u het praktijkdeel van de opleiding voor een student verzorgt. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor de begeleiding van onze student. Meer informatie over de subsidie vindt u hier.