Carrière startgarantie Civiele Techniek/infra

29 juni 2018

Wil je werken en leren combineren? Ben je tussen de 18 en 45 jaar? Beheers je de Nederlandse taal en wil je vooruitzicht op een vaste baan? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Monteur gas-, water- en warmtedistributie met baangarantie!

In samenwerking met BAM Energie en Water BV, Visser en Smit Hanab Distributie BV, Baas BV en VBK BV leiden wij leerlingen op voor een carrière in de Civiele Techniek. Tijdens de opleiding doe je je praktijkervaring op bij één van de aangesloten bedrijven. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school om je theorievakken te leren. Na twee jaar behaal je dan het mbo niveau 2 diploma Monteur gas-, water- en warmtedistributie. Na je opleiding heb je de mogelijkheid om, bij goed functioneren, in dienst te komen bij jouw leerwerkbedrijf.

Heb je vragen over de startgarantie? Neem dan contact op met Theo Streefkerk van Goa Leidingtechniek. Vragen over de opleiding? Neem dan contact op met Hans de Groot van Techniek College Rotterdam. Of wil je je meteen inschijven? Klik dan hier om naar de opleiding te gaan.

Meer artikelen