Praktijklokaal stukadoren feestelijk geopend

11 juni 2018

Op vrijdag 8 juni opende Sven de Langen, wethouder onderwijs, jeugd en zorg het nieuwe praktijklokaal stukadoren aan de Drutenstraat.

Er breken weer betere tijden aan voor de afbouw. De behoefte aan goed opgeleid personeel in de komende jaren is nog nooit zo groot geweest. Daarom hebben Stuc-Werk en leren, het samenwerkingsverband SSPS en Techniek College Rotterdam de handen ineen geslagen om aan deze vraag te voldoen. Netwerken, samenwerken, bijscholen en bovenal opleiden is de oplossing.

Spectaculaire opening
De opening van het verbouwde praktijklokaal stukadoren heeft Techniek College Rotterdam aangegrepen om deze ontwikkelingen met elkaar te delen en stond dus in het teken van samenwerken en samen opleiden. De opening werd verricht door wethouder Sven de Langen en Frank Geelink, voorzitter directie Techniek College Rotterdam. Onder de aanwezigen waren mensen uit het bedrijfsleven, oud studenten, docenten en huidige studenten. Naast divesre sprekers was dhr. Van der Vlist, directeur van Stadsherstel Historisch Rotterdam, ook aanwezig om de genodigden toe te spreken. Na de openingshandeling waren stukadoors van verschillende niveaus aan het werk en lieten meester-restauratiestukadoors zien wat er allemaal met stucwerk mogelijk is. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Bekijk hier de foto's van de middag.

Meer artikelen