HR Adviseur (1,0 FTE)

Voor Techniek College Rotterdam zijn wij op zoek naar een HR Adviseur. Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Samen met het bedrijfsleven stemmen we onze opleidingen nog beter af op de wensen van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Op die manier hebben de studenten een grotere kans op een succesvolle carrière in de technische sector. Techniek College Rotterdam spreekt duidelijke taal, geeft structuur en energie. We willen een inspirator zijn voor studenten, collega's en bedrijfsleven. We geloven in samenwerken, in co-creatie. Intensief samenwerken met bedrijfsleven en onderwijsorganisaties.

Wat ga je doen?
Jouw belangrijkste taken zijn het ondersteunen bij de dagelijkse HR-zaken, de invoering van nieuw beleid en de ontwikkeling van het Techniek College Rotterdam. Techniek College Rotterdam is nog sterk in opbouw. Dat betekent dat beleid en procedures steeds vertaald moeten worden naar de situatie bij Techniek College Rotterdam.
Als HR Adviseur werk je intensief samen met twee andere HR adviseurs.

 De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Adviseren over en meedenken met de verdere opbouw van Techniek College Rotterdam;
  • Adviseren met betrekking tot personeelsplanning, formatiemanagement;
  • Vertalen van procedures en beleid van Albeda en Zadkine naar Techniek College Rotterdam;
  • Dossieropbouw, inclusief performance management/gesprekkencyclus;
  • Ziekteverzuim;  
  • Ondersteuning bij begrotingsproces, bijdrage leveren aan de beheersing van personele kosten
  • Ondersteuning onderwijsteamleiders en directie bij HR-aspecten van hun functie.

Je zorgt ervoor dat zij steeds zelfredzamer worden voor wat betreft deze aspecten;

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een stevige, ervaren adviseur HR met affiniteit met onderwijs, de wereld van de techniek en de financiële kant van HRM.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur/business partner.
Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding.
Je bent fulltime inzetbaar (36-40 uur).
Je bent gewend zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Ervaring in het onderwijs is een pre.
Je bent dienstverlenend en klantgericht, maar ook in staat de grenzen van jouw rol te bewaken.
Je bent een stevige, strategische gesprekspartner voor directie en teamleiders en combineert dit graag met de dagelijkse operationele zaken.

Wat bieden wij?
We bieden je een veelzijdige en afwisselende functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. Techniek College Rotterdam is toekomstgericht, we investeren in tijd en middelen. Bovenal in motivatie, energie en zijn een kloppend hart voor technisch onderwijs. Daarnaast staan we voor kwalitatief hoogwaardig en aansprekend onderwijs. Met een state-of-the-art onderwijsfaciliteiten en locaties waar de werelden van techniek prominent aanwezig zijn. Natuurlijk blijven we leren en groeien, op de school is een permanente ontwikkeling gaande met de samenleving als bron.

De inschaling vindt plaats op basis van ervaring in carrièrepatroon 10 of 11 van de CAO mbo, salarisrange € 2.820 - € 4.779 bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking.

Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

Contactinfo
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gerda Steenstra, Sr. HR adviseur Techniek College Rotterdam, telefonisch op 06-30651392 of via mail g.steenstra@tcrmbo.nl.

We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk 25 mei 2020 digitaal tegemoet uitsluitend via e-mail HR-TCR@TCRMBO.nl

De werving voor deze vacature vindt tegelijkertijd in- en extern plaats. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.