Elektrotechniek

Wij verzorgen een aantal opleidingen op diverse niveaus in de Elektrotechniek. Uit deze opleidingen kunnen trainingen op maat worden aangeboden, die gericht zijn op werk in de utiliteitsbouw en de industrie. Denk daarbij aan trainingen als assembleren en bedraden van installatiekasten, zwakstroom installaties, tekening lezen, schakelingen installeren. In overleg kan een maatwerkcursus worden samengesteld.

Voor wie?

Voor wie?

Voor medewerkers die werkzaam zijn in de utiliteitsbouw en de industrie bieden wij opleidingen op maat op diverse niveaus.

Meer over de cursus

Meer over de cursus

De cursussen zijn gericht op werk in de utiliteitsbouw en de industrie. Denk daarbij aan trainingen als assembleren en bedraden van installatiekasten, zwakstroom installaties, tekening lezen, schakelingen installeren. In overleg kan een maatwerkcursus worden samengesteld. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Cursusduur en startdata

Cursusduur en startdata

In overleg

Kosten en subsidie

Kosten en subsidie

Op aanvraag

Examinering en erkenning

Examinering en erkenning

Albeda Certificaat. In overleg met de werkgever kan een Proeve van Bekwaamheid worden vastgesteld. Duur en prijs op aanvraag. Dit is afhankelijk van de gekozen training. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Verwante cursussen

Verwante cursussen

Elektrotechniek NEN 1010
Elektrotechniek NEN 3140

Aanmelden

Duur
Op aanvraag
Kosten
Op aanvraag
Cursusinhoud
Maatwerk

Downloads