Uitnodiging bijeenkomst #BuildingEducation

29 maart 2018

Hoe ziet de toekomst van het vakonderwijs eruit, waar worden de jongeren voor de bouw- en infrasector opgeleid? Tijdens #BuildingEducation, 'De toekomst van het vakonderwijs' spreken ondernemers, onderwijs en overheden met elkaar over jonge vakmensen, het vakonderwijs en de toekomst van opleiden voor de bouw en infra in Zuid-Holland. 


Het programma
Tijdens de bijeenkomst op 10 april bespreken we hoe het technisch beroepsonderwijs in Zuid-Holland behouden kan worden. Hebben we het over de manier waarop een opleidingsbedrijf naar de toekomst kijkt en vragen we overheden hoe zij jongeren helpen naar een arbeidsmarkt met veel kans op een baan. De drie onderwerpen worden afgetrapt door:

- Edo Regtop, Platform Bèta Techniek, Behoud het technisch vmbo
- Ramon Looije, SPB Gouwe en Rijnstreek, Het opleidingsbedrijf van de toekomst
- Frank Schutte, Nationaal Programma Rotterdam-Zuid, Kiezen met een carrière-startgarantie

#BuildingEducation staat open voor iedereen met een warm hart voor het bouw- en infraonderwijs in Zuid-Holland. Ondernemers, onderwijs en overheden zijn op 10 april vanaf 16.15 uur welkom, om 16.30 uur beginnen we met het programma en vanaf 18.00 uur kan onder het genot van een hapje nagepraat worden over de middag.

U bent van harte welkom bij Techniek College Rotterdam / SPG Infra, Parallelweg 403, Schiedam. Aanmelden kan via [email protected]

Meer artikelen