Voorlichting avondopleiding, 20 juni: Technicus Mechatronica Systemen niveau 4

13 juni 2018

Sluit uw baan in de techniek niet meer aan bij uw wensen? Mist u de uitdaging? Wilt u hogerop, maar kunt u uw inkomen niet missen? Dan is de avondopleiding Technicus Mechatronica niveau 4 iets voor u! Wanneer u deze avondopleiding volgt, volgt u een mbo niveau 4 studie in de avonduren. Dit betekent dat u naast uw studie dus ook een volledige baan kunt hebben bij een erkend leer werkbedrijf. Hierdoor is het mogelijk om in uw onderhoudskosten te voorzien en tegelijkertijd een studie te volgen. Uw arbeidskansen op de arbeidsmarkt worden door het volgen van een avondopleiding aanzienlijk verhoogt.

De 2 jarige, mbo niveau 4, opleiding Technicus Mechatroinica systemen geeft u kennis over elektrotechniek, werktuigbouw en mechatronica. U wordt breed opgeleid tijdens deze opleiding en dat geeft u veel keuzevrijheid na het behalen van uw diploma als het gaat om de branche waar u werkzaam wilt zijn. Tevens is de opleiding een goede voorbereiding op een avondstudie op het HBO, de zogenaamde AD-trajecten. 

Is uw interesse gewekt? Wilt u meer weten over de 2-jarige avondopleiding Technicus Mechatroinica systemen op niveau 4? Kom dan naar de voorlichting op 20 november vanaf 19.00 uur op onze vestiging aan de Prins Alexanderlaan 55. Graag horen we via info@tcrmbo.nl als u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding.

Meer artikelen