Boysday 2017

8 april 2017

Vrijdag 7 april 2017 vond de jaarlijkse Boysday weer plaats op onze locatie RDM-kade 59 in Rotterdam. De Boysday is een dag voor tweedejaars vmbo-jongens uit de regio Rijnmond.

Met het thema “Er is van alles te doen in de Techniek” laten we de jongens zien en ervaren welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen techniek. Door hen mee te nemen in een leuk en leerzaam programma van vooral doe-het-zelf-activiteiten geven we de jongens een breed beeld van de dingen die ze kunnen gaan doen als ze voor een opleiding in de Techniek kiezen.

Dit jaar kregen we bezoek van leerlingen van Hildegardis MAVO,  Melanchton Mathenesse, Yulius Onderwijs Het Ilex College, Lentiz I VMBO Maassluis, G.K. van Hogendorp, Dalton Lyceum Barendrecht, GSR, PENTA College CSG Godfried Richter, Melanchton Wilgenplaslaan, Wolfert College, Melanchton Kralingen, Wolfert Dalton, Montfort College en Calvijn Juliana.

De workshops die de jongens konden volgen waren: Electrotechniek, Mobiliteit, Metaal bewerken, Virtual reality experience, Laboratoriumtechniek en Mechatronica. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde dag en kijken uit naar de Girlsday op donderdag 13 april.

Meer artikelen