Allround lasser

Allround lasser

Heb je altijd al onderdelen aan elkaar willen smelten? Ga dan als allround lasser aan de slag. Je bent een onmisbare schakel voor bedrijven die technische producten maken. Vakmanschap is belangrijk, want je maakt vooral gecertificeerd laswerk, waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Geen productiewerk maar maatwerk, dus aan afwisseling geen gebrek.

In het kort

Smelt jij alles aan elkaar?

Benieuwd hoe het is op school?
Ontdek de locatie
Werken op een scheepswerf, machinefabriek of constructiewerkplaats? Als Allround lasser kun je op dit soort dynamische plekken aan de slag. Er is volop keus in wat je kunt doen. Werk je liever alleen of in een werkplaats? Maak je bij voorkeur pijpleidingen voor de industrie, zet je graag onderdelen voor constructies in elkaar of ligt jouw passie in de scheepsbouw? Alles is mogelijk! Vaak moet je een gelast onderdeel ergens op locatie plaatsen. Zo zie je nog eens wat.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Als je start met de opleiding Allround lasser ga je 5 dagen in de week naar school en loop je stage tijdens de opleiding. Ook krijg je Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap. En volg je twee keuzedelen. Deze keuzedelen zijn geen onderdeel van de exameneisen, maar staan natuurlijk wel goed op je diploma. De juiste keuzedelen volgen, helpt je na de opleiding bij het vinden van een baan. Of bij het doorstromen naar een vervolgopleiding.

LET OP: De opleiding start alleen als er voldoende aanmeldingen zijn voor het nieuwe schooljaar.​

Stage

Jij kiest waar je stage loopt. Bij een van onze samenwerkingspartners of bij een erkend leerbedrijf via stagemarkt.nl

Dit is jouw leslocatie

RDM-kade 59, Rotterdam

RDM Rotterdam is een innovatieve hotspot waar leren en werken samenkomen. Op het terrein van de voormalige Rotterdamse Droogdok Maatschappij hebben bedrijven en onderwijs hun plek gevonden. In het Innovation Dock verzorgen wij opleidingen in een prachtige omgeving. 

Bekijk alle locaties

Handige informatie

Wat zijn de toelatingseisen?
Wat kost een mbo-opleiding?
Wat gebeurt er na mijn aanmelding?
Hoe ziet de intake eruit?
Wat is het verschil tussen bol en bbl?
Kan ik extra begeleiding krijgen?

Vragen over de opleiding?

Wij helpen je verder

Bel of mail ons. Binnen vijf werkdagen ontvang jij een reactie. 

Reshma Jitbahadoer

Reshma Jitbahadoer

Onderwijsteamleider Metaal

/