Vacature docent wiskunde/rekenen

Over het vakgebied wiskunde en rekenen raak jij niet uitgesproken. Combineer dit met het onderwijs en jij bent helemaal in je element! Lees je dit nu en denk je: ‘Hé, dit gaat over mij en ik wil mijn kennis graag delen met jongeren!’, dan ben jij dé docent waar wij naar op zoek zijn!

Vacature docent wiskunde/rekenen (min. 0,5 fte)

Voor ons energieke team zoeken wij in een 2de graads docent wiskunde en rekenen met passie voor projectonderwijs, duurzaamheid en circulariteit.

Jouw profiel

•            Eerste of tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak wiskunde en/of natuurkunde;
•            Minimaal 5 jaar ervaring binnen het onderwijs;
•            Ervaring in het werkveld is een pré;
•            Om te passen binnen ons team moet je een teamspeler zijn, een flexibele houding hebben en open staan voor (onderwijs) innovatie.

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. Het salaris bedraagt minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359  bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon LB van de CAO mbo). Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

Om de kwaliteit van ons onderwijs op peil te houden, werk je continue aan je deskundigheidsbevordering;

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie waarin het menselijke aspect sterk vertegenwoordigd is. Je hebt gedurende de dag contact met je collega’s en natuurlijk met de studenten. Jij betekent iets in hun leven, wat jij zegt en doet heeft invloed op hun loopbaan, hun vervolgstudie en op henzelf. Je wordt onderdeel van een team waarin je de ruimte krijgt (nog) lerend te zijn en waar je kunt meedenken over de inhoud van het onderwijs. Bij deze functie bieden wij een salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

Techniek College Rotterdam

Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van ons Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf te maximaal ontplooien, als vakman/-vrouw en als mens.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Vragen of opmerkingen?

Heb je ervaring in de koude & installatietechniek en wil je meer informatie over de functie of ben je overtuigd van een goede match? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief, met bronvermelding, naar Cees Zuithoff, teamleider onderwijs.  

Cees Zuithoff

Cees Zuithoff

Onderwijsteamleider

Teamleider onderwijs in de branches Maakindustrie & Onderhoud en Bouwen & Wonen (Koude- en Installatietechniek)

HRM Services

HRM Services

HRM Services

Meer informatie over een functie, nieuwsgierig naar onze arbeidsvoorwaarden of gewoon een open sollicitatiebrief sturen? Neem contact met on...