Operator A/B/C - Praktijk

Je wilt graag operator worden en je beschikt over een theorieverklaring voor de opleiding Operator A, B of C maar je mist nog het praktjkgedeelte van de opleiding om in aanmerking te komen voor een diploma? Volg dan in deze cursus het parktijkgedeelt en behaal je mbo niveau 2, 3 of 4 diploma. 

Voor wie?

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die beschikt over een theorieverklaring voor de opleiding Operator A, B of C om zo, met aanvulling van het praktijkgedeelte, een mbo diploma te behalen. 

Meer over de training

Meer over de training

Naast de teheorieverklaring dient de cursist te beschikken over een areidscontract met een erkend leerwerkbedrijf. Op stagemarkt staan alle bedrijven die s-bb erkend zijn. Vanuit Techniek College Rotterdam krijgt de cursist een BPV-begeleider toegewezen. De begeleider komt langs op het bedrijf en helpt je met de voortgang van je studie. 

Naast de praktijkopdrachten moet de cursist een aantal examens doen om te kunnen diplomeren. Dit zijn examens voor de vakken Nederlands, Engels, Loopbaan & Brurgerschap. 

Cursusduur en startdata

Cursusduur en startdata

Het praktijkgedeelte van de cursus Operator A/B of C duurt 1 kalenderjaar en start doorlopend, zodra de cursist een arbeidscontarct bij een erkend leerwerkbedrijf kan overhanidigen kan er gestart worden met de cursus. 

Kosten

Kosten

Praktijkkosten € 1.500,- per jaar
Toetsen Nederlands, Engels, Rekenen en Loopbaan & Burgerschap € 600,-
Diplomering en administratie € 150,- en werkmappen, ca € 500,-

Helaas zijn er geen subsidiemogelijkheden voor de werkgever. 

Examinering en erkenning

Examinering en erkenning

Na verzilvering van de theorieverklaring en het behalen van het praktijkgedeelte ontvangt de cursist een erkend mbo diploma op niveau 2, 3 of 4.

Verwante trainingen

Verwante trainingen

Mogelijk zijn onze volgende trainingen ook interessant: Operator A/B/C - Klassikaal of Operator A/B/C - Open Leren

Aanmelden

Duur
1 jaar
Voorkennis
Theorieverklaring van de mbo-opleiding Operator A, B of C
Kosten
Praktijkkosten € 1.500,- per jaar, Toetsen NL, EN, Rek en L&B € 600,-, Diplomering en administratie € 150,- en werkmappen, ca € 500,-
Certificering
Na verzilvering theorieverklaring een erkend mbo niveau 2, 3 of 4 diploma

Downloads