Vacature Managementassistent m/v

Onze organisatie
Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij zijn toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs dat goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van ons Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, als vakman en als mens.

De wereld van Lab & Research
De wereld van lab & Research is de grootste middelbare laboratoriumschool in Nederland met ongeveer 750 studenten en een ambitieus, leergierig team van ongeveer 60 medewerkers waar kwaliteit van onderwijs hoog in het vaandel staat. Wij bieden de opleidingen: chemisch fysisch/ biomedisch analist (niveau 4) en allround laborant (niveau 3).

Vacature:
Jouw werklocatie: Jan Ligthartstraat, Rotterdam
Uren per week: 37 uur
Jouw functie: Als managementassistent voer je secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de onderwijsmanager van Lab & Research. Je bent in staat om administratieve en secretariële procedures te (her)ontwerpen, hebt een zelfstandige werkhouding, je bent een spil in de organisatie en een organisatorische duizendpoot.

Jouw taken

 • Afhandelen en beheer van (digitale en papieren) stukken, e-mail en telefoongesprekken dan wel voorleggen voor afhandeling aan de juiste persoon
 • Maken van in- en externe afspraken
 • Vergaderingen en bijeenkomsten voorbereiden, verzorgen van verslaglegging (zowel voor het onderwijsteam als de examencommissie)
 • Archiveren en documenteren van gegevens
 • Afhandelen van routinecorrespondentie
 • Opmaken en opstellen/uitwerken van conceptteksten, dictaten, presentaties, brieven, memo’s en mededelingen
 • Adequate overdracht van informatie, alsmede ondersteuning van de leidinggevende en/of afdeling

Jouw profiel

 • Een afgeronde opleiding op mbo niveau 4, bij voorkeur op secretarieel en administratief gebied
 • Kennis van en ervaring met organisatorische en/of administratieve werkzaamheden binnen een onderwijsinstelling (of vergelijkbare organisatie)
 • Algemene vaktechnische kennis van de opzet en inrichting van secretarieel administratieve processen, de secretariële en administratieve uitvoering van taken en archief-/documentatiebeheer
 • Inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen
 • Vaardig in de omgang met derden, variërend van contacten in het bedrijfsleven tot student/ouder contact, zowel in woord als geschrift.


Ons aanbod
Een functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. Het salaris bedraagt minimaal € 1.823 en maximaal € 2.653 bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 6 van de CAO MBO). Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33 procent, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en dertig vakantiedagen. Het betreft de functie van medewerker secretarieel A/B uit ons functiebouwwerk.

Meer informatie & solliciteren
Voor meer informatie over deze vacature kan je telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Hesselink, onderwijsmanager Lab & Research. T: 06 54692118
 
We zien jouw sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk 1 maart 2019. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 6 maart.
 
De werving voor deze vacature vindt tegelijkertijd in- en extern plaats.

Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.