Ik heb me al aangemeld, en nu?

We snappen dat je vragen hebt over je aanmelding, wellicht staat er al een intakegesprek gepland of heb je je opgegeven voor een meeloopdag. Hieronder kan je lezen hoe nu verder. Staat je vraag er niet bij, dan kan je contact opnemen via ons speciale telefoonnummer  T 088 - 945 45 00 op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur of mailen naar [email protected]. Maar kan ook een een bericht sturen via WhatsApp.  

Ik heb een intakegesprek staan. Gaat deze afspraak door?
Ja, de geplande intake-afspraken gaan door. Maar het is nu helaas niet mogelijk om naar onze school te komen. Daarom voeren we de gesprekken via de telefoon, tablet of computer. Een docent van de opleiding van jouw keuze neemt contact met je op voor een gesprek via de telefoon, tablet of computer. Tijdens dit gesprek kun je jouw vragen stellen en bespreken jullie samen of de door jou gekozen opleiding bij je past. In de uitnodiging voor het intakegesprek staat meer informatie over het intakegesprek.

Proefstuderen en meelopen  
Vanwege de situatie rondom het corona-virus heeft Techniek College Rotterdam besloten om het proefstuderen en de meeloopdagen op te schorten tot nader orde. Op dit moment wordt bekeken of het mogelijk is om digitaal proefstuderen aan te bieden. Wanneer de scholen weer open gaan, ontvangt iedereen een nieuwe uitnodiging.

Check de lijst met veel gestelde vragen, misschien staat je vraag er bij.

 • Geen boekenlijst ontvangen, waar kan ik die vinden?
  Te vinden op studers.nl

 • Wordt mijn boekengeld betaald door school?
  Dit geldt alleen voor het voorgezet onderwijs en niet voor mbo-opleidingen.

 • Check onze website of je recht hebt op tegemoetkoming van schoolkosten, zoals verplichte boeken en/of leermiddelen. 

 • Welke laptop heb ik nodig?
  Dit is een specifieke vraag voor het team van de door jouw gekozen opleiding. Bij studers.nl kun jij met jouw studentennummer een voordelige laptop aanschaffen.

 • Geen inloggegevens/studentnummer?
  Mail je vraag naar [email protected]

 • Geen uitnodiging start van je opleiding ontvangen?
  Je kan contact opnemen met de administratie van jouw opleiding. Het telefoonnummer waarop zij te bereiken zijn, kun je vinden op onze site. Klik op het Opleidingenoverzicht en vink de betreffende opleiding aan, onderaan de pagina staat de locatie vermeld. Of als jij de leslocatie weet, klik op ‘Onze locaties’. Je kan ook een e-mail sturen naar [email protected]