Belangrijke documenten

Ben je op zoek naar een belangrijk document, zoals een beroepspraktijkovereenkomst of de onderwijsovereenkomst? Hieronder vind je onze officiële documenten.
Opleidingswijzers

Meer informatie over je opleiding?

Ben je al student en wil je meer informatie over je opleiding en je examens? Bekijk de opleidingswijzer van jouw opleiding. Daar lees je alles over je stages, vakanties en de onderwijs- en examenregeling. Zo weet jij wat je kunt verwachten van de inhoud van de opleiding en de planning van de examens.

Studentenstatuut en praktijkovereenkomst

Wil je als student weten wat je rechten en plichten zijn? In het studentenstatuut vind je jouw rechten en plichten. Download de beroepspraktijkovereenkomst voor de algemene voorwaarden tijdens je stage of bij je leerwerkbedrijf. 

Doorlopende leerroutes

Volg je de doorlopende leerroute, dus zit je in een gecombineerde opleiding die startte in het voortgezet onderwijs en nu doorloopt in het mbo? Dan vind je hieronder de algemene voorwaarden voor de speciale overeenkomst die we met je hebben afgesloten én de algemene voorwaarden voor de praktijkovereenkomst (POK) van deze doorlopende leerroute.

Examens

Alles over onze examens vind je in het Examenreglement. 

Verlof

Wil je extra verlof aanvragen buiten de schoolvakanties, omdat je gaat verhuizen, vanwege een huwelijk, begrafenis, jubileum of religieuze feestdag? Download het formulier. 

Klachten

Soms gaat het mis. Je bent het niet eens met een beslissing van school of je vindt dat je oneerlijk bent behandeld. Bekijk deze documenten en lees alles over het indienen van een klacht.