Kom bij ons werken

Word jij onze nieuwe collega?

Technisch vakmanschap, lef en innovatie, daar staat onze regio om bekend. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk alle vacatures.

Onze vacatures

Passie voor techniek. Iets willen betekenen voor jongeren. Uren vertellen over jouw vak of je branche. Herken jij dat? Lijkt het je leuk om te werken met of voor jongeren? We zoeken regelmatig enthousiaste collega's om ons team te versterken. Bekijk alle vacatures of stuur een open sollicitatie. 

Werk je mee aan de toekomst van techniek?

Wij zijn Techniek College Rotterdam. De grootste mbo-school voor technisch beroepsonderwijs in Rotterdam-Rijnmond. Bij ons vind je technische mbo-opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren én volwassenen.

Techniek zie je overal om ons heen. Welke oplossingen we ook bedenken, er is altijd iets dat moet worden gebouwd, gemaakt, geïnstalleerd en onderhouden. Bedrijven zoeken vakmensen en wij stropen onze mouwen op om studenten hiervoor op te leiden, te trainen en soms een beetje op te voeden. 

Een school voor toonaangevend technisch onderwijs

In 2016 besloten Albeda en Zadkine hun krachten te bundelen. Samen begonnen ze Techniek College Rotterdam. Eén school voor toonaangevend technisch onderwijs. Als je in dienst komt krijg je een aanstelling bij Albeda of Zadkine, maar je werkt direct samen met alle collega's van Techniek College Rotterdam. Samen zijn we verbonden en hebben we het beste voor met onze studenten. Dit zijn onze kernwaarden: 

  • Betrouwbaar 
  • Verbonden 
  • Ondernemend 

Hoe zit het met de arbeidsvoorwaarden?

Werken bij Techniek College Rotterdam doe je natuurlijk voor onze studenten. Hoe nobel ook, goede arbeidsvoorwaarden zijn óók belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je werk met plezier kunt doen en bieden we je een passende beloning: een goed salaris én fijne extra's. 

Wat ga ik verdienen?
Welke mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er?
Krijg ik direct een vast contract?

Wil je meer weten over onze vacatures?

Of heb je nog een vraag?

Meer informatie over een functie, nieuwsgierig naar onze arbeidsvoorwaarden of gewoon een open sollicitatiebrief sturen? Dat kan.

Neem contact met ons op. We zijn maandag tot vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Open sollicitatie

HRM Services

HRM Services

HR-adviseurs

We geven je graag meer informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden. Bel of mail ons. Of stuur een open sollicitatiebrief.