Ik wil me aanmelden en nu?

We vinden het belangrijk dat je weet dat we het toelatingsrecht tot de opleiding van je keuze hebben verlengd tot 1 mei 2022 (was 1 april 2022). Dus heb je een opleiding gekozen en is het geen numerus fixus opleiding (opleiding met een maximum aantal plaatsen)? Dan word je toegelaten tot de opleiding. We weten dat de centraal schriftelijke examens van het voortgezet onderwijs niet doorgaan. Dat maakt niet uit, je kunt je gewoon bij ons aanmelden.

Dit gaat als volgt:

- In het opleidingenoverzicht selecteer je de opleiding van jouw keuze. 
- Klik daarna op de aanmeldknop om je direct aan te melden voor deze opleiding. Ons advies is om bij het aanmelden, naast je eerste voorkeur, ook een tweede voorkeur voor een opleiding aan te geven.
- Na je aanmelding krijg je een bevestiging via de e-mail. De opleiding van jouw keuze neemt contact met je op om je uit te nodigen voor een digitaal intakegesprek.

Aanmelden na 1 mei
Ook na 1 mei 2022 ben je welkom bij Techniek College Rotterdam. We kijken dan of er nog plaats is bij de opleiding van jouw keuze. Kun je niet geplaatst worden, dan begeleiden wij je bij het kiezen van een andere opleiding die bij je past.