Scheepsbouwweg 15 (Proces- en elektrotechniek)

RDM Rotterdam is een innovatieve hotspot waar leren en werken samen komen. Op het terrein van de voormalige Rotterdamse Droogdok Maatschappij hebben bedrijven en onderwijs hun plek gevonden. Er is parkeergelegenheid voor de auto, fiets en scooter. In de kantine kun je tijdens de pauzes iets eten en drinken. Je kunt de locatie bereiken op de volgende manieren:

Watertaxi
Studenten van Techniek College Rotterdam reizen gratis naar RDM met de watertaxi. Aan boord houd je jouw, op school geactiveerde, schoolpas bij een NFC-reader om de overtocht te registreren. Vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens vaart ieder kwartier een elektrische en emissieloze watertaxi-XL naar RDM/Heijplaat. Bekijk de dienstregeling

Openbaar vervoer
Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. Bekijk de dienstregeling

Routrebeschrijving auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
  • Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. Je kunt hier (gratis) parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang van de RDM Campus (RDM-kade 59) is vanaf het parkeerterrein ca. 100 meter lopen.

Bekijk de 360 graden tour

Adres & Contact

Adres

Scheepsbouwweg 15
3089 JW Rotterdam

De locatie

Scheepsbouwweg 15 Scheepsbouwweg 15 Scheepsbouwweg 15 Scheepsbouwweg 15 Scheepsbouwweg 15

De opleidingen op deze locatie

De cursussen op deze locatie

Downloads