RDM-kade

RDM-kade 59
3089 JR Rotterdam
Het terrein van de voormalige Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM) is een innovatieve hotspot waar leren en werken samenkomen.
Bekijk op Google Maps

Over de locatie

In het Innovation Dock verzorgen wij opleidingen in een prachtige omgeving. Er is parkeergelegenheid voor de auto, fiets en scooter. In de kantine kun je tijdens de pauzes iets eten en drinken. Je kunt de locatie bereiken met de watertaxi, bus of eigen vervoer.

Watertaxi
Studenten van Techniek College Rotterdam reizen gratis naar RDM met de watertaxi. Aan boord houd je jouw, op school geactiveerde, schoolpas bij een NFC-reader om de overtocht te registreren. Vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens vaart ieder kwartier een elektrische en emissieloze watertaxi-XL naar RDM/Heijplaat. Bekijk de dienstregeling.

Openbaar vervoer
Vanaf bus- en metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. Bekijk de dienstregeling.

Routebeschrijving auto
Neem op de A15 - Ring Rotterdam Zuid - afslag 18: Heijplaat. Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750. Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg. Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat (dit is de afslag voor het dorp), maar volg de borden RDM Rotterdam. Rijd rechtdoor op de Droogdokweg, met de bocht mee naar rechts, richting Havens 2547-2619. Na de volgende scherpe bocht naar rechts, de Heijplaatweg, bevindt zich links parkeerterrein A. Je kunt hier parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang van de RDM Campus aan de RDM-kade 59 is vanaf het parkeerterrein circa 100 meter lopen.

Wil je meer weten over de locatie, andere onderwijsinstellingen en bedrijven? Bekijk dan de site van RDM Rotterdam.

Adres & contact

RDM-kade 59 3089 JR Rotterdam

Kom je hier studeren? Lees de locatiegids

In de locatiegids staat alle praktische informatie over de locatie. Bijvoorbeeld hoe je je moet ziekmelden, of je een kluisje kunt huren en welke gedrags- en veiligheidsregels er zijn. Daarmee heb je alle informatie die je nodig hebt om bij Techniek College Rotterdam te studeren. Heb je toch nog vragen? Je kunt altijd terecht bij je studieloopbaanbegeleider, de docenten, de onderwijsteamleider van je opleiding of bij de administratie van de locatie.

Download de locatiegids