Afstudeerprijs verkleint gat tussen theorie en praktijk

Wanneer
09 mei 2022
Door
Redactie
Om het gat tussen theorie en praktijk in de bouw zo klein mogelijk te houden, werken Techniek College Rotterdam en Ballast Nedam West al jaren intensief samen.

Studenten bouwkunde lopen er stage, bovendien heeft Ballast Nedam West haar naam aan een afstudeerprijs van deze studierichting verbonden. ,,Studenten blijven me verbazen, het niveau van de afstudeerprojecten wordt met het jaar hoger’’, ziet senior werkvoorbereider én jurylid Roeland den Tuinder van het bouwbedrijf uit Capelle aan den IJssel.

De complete uitwerking op papier voor de realisatie van een utiliteitsgebouw met een vloeroppervlakte van minimaal 3000 vierkante meter: dat is de afstudeeropdracht van studenten Bouwkunde niveau 4 in een notendop, zegt vakdocent bouwkunde en afstudeerbegeleider Hans Ammersing van Techniek College Rotterdam aan de Schiedamseweg in Schiedam.

Lees hier het hele artikel.