Staking OV dinsdag 6 september

Wanneer
05 september 2022
Door
Redactie

Aankomende week vinden er verspreid over de dagen veel stakingen plaats in het openbaar vervoer van heel Nederland.

Op dinsdag 6 september is er een 24-uurs OV staking bij het streekvervoer in Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland.

Ook bij de bussen van RET kunnen er ritten uitvallen. De trams en metro’s rijden wel allemaal. Welke ritten gaan uitvallen is niet te zeggen, omdat niet alle buschauffeurs zullen staken. De RET hoopt in de loop van vandaag (maandag 5 september) meer informatie te kunnen geven.

Houd er rekening mee dat de busdienstregeling ernstig verstoord is. Het advies is dan ook om waar mogelijk voor tram of metro te kiezen of voor eigen vervoer te zorgen. Mocht een student niet in de gelegenheid zijn om naar locatie te komen, dan wordt dit gedoogd mits aangegeven bij de docent of verzuimadministratie.  

Houd zelf ook de berichtgeving in de gaten!

Op vrijdag 16 september is er een extra stakingsdag: dan zal er in het hele land geen streekvervoer zijn.