Open dagen en infodagen 2020

Onze Open dagen van dit jaar zijn geweest. Nu is het aan jou om een keuze te maken welke opleiding je na de zomervakantie wilt gaan volgen. Belangrijk om je vóór 1 mei aan te melden, dan weet je zeker dat je kan starten met de opleiding van je keuze. We realiseren ons ook dat het maken van de juiste keuze voor een opleiding, best heel lastig blijft. Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht met je vragen én we hebben nog twee infodagen waarbij je langs kan komen. 

Extra infodagen
Na onze Open dagen in januari en maart hebben we nog een mogelijkheid om één van onze locaties te virtueel bezoeken en online in gesprek te gaan met onze docenten en studenten. 

  •  
  • donderdag 18 juni 2020 van 15.00 tot 17.00 uur (houd de website in de gaten op welke manier we hier invulling aan gaan geven)

Op zoek naar informatie?
Heb je vragen over onze opleidingen? Wil je meer informatie over een specifieke opleiding? Of heb je hulp nodig bij je studiekeuze?  Dan kun je op verschillende plaatsen terecht om antwoord te krijgen op je vragen. Voor vragen over een opleiding kun je terecht bij de contactpersonen die op de website bij de opleiding van jouw keuze genoemd worden of je neemt contact op met onze Infopunten. Heb je vragen over of techniek wel echt iets voor je is, hoe het mbo in elkaar zit, hoe je je moet aanmelden voor een opleiding of welke mogelijkheden er zijn om verder te studeren, bekijk dan onze pagina Hulp bij studiekeuze

In het opleidingenoverzicht vind je het complete aanbod aan onze mbo-opleidingen en cursussen.

Wil je op hoogte blijven? Houd dan onze website, Instagram en/of facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!