Open dagen en infodagen 2020

Wil jij een kijkje komen nemen op één van onze locaties en in gesprek gaan met onze docenten en studenten? Tijdens de Open dagen in januari en maart ben je van harte welkom. Tijdens de Open dagen krijg je meer informatie over Techniek College Rotterdam, onze opleidingen, zijn er rondleidingen, presentaties en je kunt meedoen aan doe-activiteiten. Zo krijg je een goed beeld over onze opleidingen, de locaties en kans op werk. Hiermee maak je straks een goede studiekeuze. Heb je al een opleiding gekozen en wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan dan ook op alle locaties. 

Open dagen januari/ maart 2020

  • vrijdag 17 januari 2020 van 15.00 - 20.00 uur (alle locaties geopend)
  • zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 - 15.00 uur (alle locaties geopend)
  • dinsdag 10 maart van 2020 15.00 - 20.00 uur (alle locaties geopend)

Registreren voor een Open dag
Om voorbereid te zijn op jouw bezoek, willen we graag weten of je komt. Je kan je hier registeren. Je ontvangt dan een mail met je registratie en handige informatie over de Open dagen en Techniek College Rotterdam.

Extra infodagen
Na onze Open dagen in januari en maart hebben we nog twee mogelijkheden om één van onze locaties te bezoeken en in gesprek te gaan met onze docenten en studenten. 

  • dinsdag 26 mei 2020, alleen locaties Jan Ligthartstraat, Prins Alexanderlaan, RDM-kade en Schiedamseweg
  • donderdag 18 juni 2020, alleen locaties Jan Ligthartstraat, Prins Alexanderlaan, RDM-kade en Schiedamseweg

Op zoek naar informatie?
Heb je vragen over onze opleidingen? Wil je meer informatie over een specifieke opleiding? Of heb je hulp nodig bij je studiekeuze?  Dan kun je op verschillende plaatsen terecht om antwoord te krijgen op je vragen. Voor vragen over een opleiding kun je terecht bij de contactpersonen die op de website bij de opleiding van jouw keuze genoemd worden of je neemt contact op met onze Infopunten. Heb je vragen over of techniek wel echt iets voor je is, hoe het mbo in elkaar zit, hoe je je moet aanmelden voor een opleiding of welke mogelijkheden er zijn om verder te studeren, bekijk dan onze pagina Hulp bij studiekeuze

In het opleidingenoverzicht vind je het complete aanbod aan onze mbo-opleidingen en cursussen.

Wil je op hoogte blijven? Houd dan onze website, Instagram en/of facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!