Maakindustrie & Onderhoud

Jij maakt van niets iets indrukwekkends

Wat hebben lassen, werktuigbouwkunde, storingen oplossen, elektrotechniek en pijpbewerking met elkaar gemeen? Jouw talent om van niets, iets te maken. In de branche Maakindustrie & Onderhoud zorgen vakmensen ervoor dat machines doen wat ze moeten doen, zodat mensen kunnen doen wat ze willen doen. 

Is de branche Maakindustrie & Onderhoud iets voor jou?

Jij weet van aanpakken, je houdt van mooie dingen maken en oplossingen bedenken. Jij wordt enthousiast van alle soorten techniek en materiaal. Vroeger bouwde je machines met K'NEX, maar straks bouw en repareer jij machines in het écht. 

De Rotterdamse haven is een van de belangrijkste kruispunten van Europa. Per jaar hebben ze daar zo'n 2.000 nieuwe medewerkers nodig. Vakmensen uit de branche Maakindustrie & Onderhoud werken dan ook vaak in de haven. Dat belooft wat, namelijk baangarantie. Wat denk je, is deze branche iets voor jou? 

Technicus engineering

Word je Technicus engineering, dan werk je mee aan nieuwe ontwikkelingen zoals duurzame energie. Je helpt het milieu een handje door windmolens en zonnepanelen te maken. Of je automatiseert en beveiligt belangrijke gebouwen. Als Technicus engineering kies je uit 5 verschillende werkgebieden. 

Bekijk deze opleidingen

Voor bedrijven

Techniek is onmisbaar. Net als goede medewerkers. Jij kunt invloed uitoefenen op de werknemers van de toekomst. Hoe? Door onze studenten op te leiden tijdens hun stageperiode, door gastlessen te geven of door mee te denken over de invulling van ons mbo-onderwijs.

Brochure

Ben jij geboren om op te lossen? Ontdek het in de brochure

Twijfel je nog? Of vragen (lees: zeuren) je ouders steeds om informatie over die ene opleiding? Vraag de brochure aan. Hierin vind je alle belangrijke informatie onder elkaar: van Open dagen tot opleidingen. Brochure is nog in ontwikkeling, we doen er alles aan om te zorgen dat je hem heel snel kan aanvragen!

Verken ook onze andere branches

De wereld van techniek vind je overal in onze samenleving. Waar zie jij jezelf?

Bouwen & Wonen

Jij bouwt Nederland, Nederland bouwt op jou

IT & Online

De hele wereld binnen handbereik

Lab & Research

Jij doet gloednieuwe ontdekkingen als onderzoeker

Mobiliteit

De wereld van Mobiliteit staat nooit stil

Proces & Maintenance

Jij maakt, repareert en onderhoudt als de beste