Mobiliteit

De wereld van Mobiliteit staat nooit stil

Als het maar wielen heeft. Aan auto’s, motoren en grote trucks sleutelen is je lust en je leven. In de wereld van Mobiliteit voel jij je thuis. Jij zorgt ervoor dat alles in beweging blijft.

Is de branche Mobiliteit iets voor jou?

Jouw liefde voor alles dat kan rijden is groot. Je hebt technisch inzicht, twee rechterhanden en je bent gek op de geur van diesel en benzine. Je vindt het heerlijk om te ontdekken hoe de motor in elkaar zit. En hoe je hem aan de praat krijgt. Te zorgen voor de juiste bandenspanning. Zelf reparaties uitvoeren. Of monteurs aansturen om het te fiksen. Niet alleen bij een auto, fiets of scooter, maar ook bij een vrachtwagen en landbouwvoertuig. 

Je sleutelt thuis al regelmatig aan je brommer, auto of fiets en wil je graag van je hobby je werk maken. Of misschien wil je juist iets totaal nieuws leren. Dan past een mobiliteit-opleiding misschien wel bij jou. Wat denk je, is dit helemaal jouw ding?

Opleidingen

In de wereld van Mobiliteit vind je stoere opleidingen. Waar je direct mee aan de slag kan. Om zelf te sleutelen of een team aan te sturen. Je leert in de praktijk én met theorielessen op school. De mobiliteit-opleidingen hebben allemaal een overeenkomst: ze zijn er voor vakmensen die dol zijn op alles wat met mobiliteit te maken heeft.

Bekijk deze opleidingen

Voor bedrijven

Techniek is onmisbaar. Net als goede medewerkers. Jij kunt invloed uitoefenen op de werknemers van de toekomst. Hoe? Door onze studenten op te leiden tijdens hun stageperiode, door gastlessen te geven of door mee te denken over de invulling van ons mbo-onderwijs.

Brochure

Past mobiliteit bij jou? Lees het in de brochure

Twijfel je nog? Of vragen je ouders steeds om informatie over die ene opleiding? Vraag de brochure aan. Hierin vind je alle belangrijke informatie onder elkaar: van Open dagen tot opleidingen.

Verken ook onze andere branches

De wereld van techniek vind je overal in onze samenleving. Waar zie jij jezelf?

Bouwen & Wonen

Jij bouwt Nederland, Nederland bouwt op jou

IT & Online

De hele wereld binnen handbereik

Lab & Research

Jij onderzoekt de wereld onder een microscoop

Maakindustrie & Onderhoud

Jij maakt van niets iets indrukwekkends

Proces & Maintenance

Jij maakt, repareert en onderhoudt als de beste