Proces & Maintenance

Jij maakt, repareert en onderhoudt als de beste

Zonder machines die producten maken heb jij geen sneakers, blikjes cola of fiets. Maar zonder jou, geen goed werkende machines. In de wereld van Proces & Maintenance zorgen vakmensen ervoor dat nieuwe dingen worden gemaakt, kapotte dingen worden gerepareerd en dat alles doet wat het moet doen. Jij lost storingen op. Of je bedenkt een oplossing. Samen met jouw collega’s.

Is de wereld van Proces & Maintenance iets voor jou?

Jij bent een doener. Jij weet van aanpakken. Niets maakt jou blijer dan machines die in topconditie zijn en blijven. Als je weet dat je ergens aan mag sleutelen sta jij direct klaar met het juiste gereedschap én je gaat met plezier op zoek naar oplossingen. Iedereen weet dat ze op jou kunnen rekenen, want jij bent technisch en handig.

De wereld van Proces & Maintenance is groter dan je denkt. Bijna alles wat je dagelijks gebruikt wordt door een machine geproduceerd. Het broodje waar je in de ochtend pindakaas op smeert bijvoorbeeld. Of de sleutelhanger aan de sleutelbos van jouw eerste woning. Wil jij verantwoordelijk zijn voor het maken van dit soort dingen?

Bekijk alle opleidingen

Opleidingen

In de wereld van Proces & Maintenance kies je uit 20 unieke mbo-opleidingen in de regio Rotterdam-Rijnmond. Techniek College Rotterdam werkt samen met bedrijven in de precisietechniek, procestechniek, maintenance en Civiele techniek/Infra. De opleidingen sluiten aan op deze branches en er zit zeker iets voor jou tussen.

Er is meer goed nieuws! Na jouw opleiding kun je meteen aan de slag, want de banen liggen straks voor het oprapen. Wil je meer weten over jouw opties?

Bekijk de opleidingen

Voor bedrijven

Techniek is onmisbaar. Net als goede medewerkers. Jij kunt invloed uitoefenen op de werknemers van de toekomst. Hoe? Door onze studenten op te leiden tijdens hun stageperiode, door gastlessen te geven of door mee te denken over de invulling van ons mbo-onderwijs.

Brochure

Ben jij gemaakt voor maken? Lees het in de brochure

Twijfel je nog? Of vragen (lees: zeuren) je ouders steeds om informatie over die ene opleiding? Vraag de brochure aan. Hierin vind je alle belangrijke informatie onder elkaar: van open dagen tot opleidingen.

Verken ook onze andere branches

De wereld van techniek vind je overal in onze samenleving. Waar zie jij jezelf?

Bouwen & Wonen

Jij bouwt Nederland, Nederland bouwt op jou

Maakindustrie & Onderhoud

Jij maakt niets tot iets indrukwekkends

Mobiliteit

De wereld van Mobiliteit staat nooit stil

IT & Online

De hele wereld binnen handbereik

Lab & Research

Jij doet gloednieuwe ontdekkingen als onderzoeker