Waarom kiezen voor Maintenance?

Door: de redactie

Waarom kiezen voor Maintenance?
Maintenance heeft de toekomst! Kies je voor een opleiding in de procestechniek of maintenance dan kies je voor een industrie waarin je goed kunt verdienen en je veel kans hebt op een leuke en afwisselende baan! Veel bedrijven in de Rotterdamse haven of levensmiddelenindustrie zitten te springen om goed opgeleid personeel.
Je draagt bij aan een sterke economie en een schone en veilige leefomgeving. Dat is belangrijk, want met elkaar hebben we immers ook de maatschappelijke plicht om onze planeet goed te onderhouden!

Maintenance-beroepen bieden:
- Interessante en afwisselende baan
- Goed arbeidsmarktperspectief
- Goede doorgroeimogelijkheden

Wat is Maintenance?
Maintenance zorgt ervoor dat de wereld blijft draaien. Dat onze fabrieken blijven produceren en onze vliegtuigen blijven vliegen. Maintenance is meer dan alleen maar de Engelse vertaling van het woord onderhoud. De afgelopen jaren is het vakgebied steeds meer uitgegroeid tot een hightech wereld waarin specialistische kennis een belangrijke rol speelt. Ook stijgt in binnen- en buitenland de vraag naar nieuwe onderhoudsmethodes. Deze innovaties zijn heel belangrijk, omdat bedrijven hierdoor beter en duurzamer kunnen werken.

Om dit mogelijk te maken zoeken zij echte Maintenance professionals. Jongens en meiden die trots zijn op hun werk en dit met passie uitvoeren. Zo bouwen we samen aan de toekomst! Techniek & Technologie biedt zowel bbl-opleidingen (werken/leren vanaf 18 jaar) in de Maintenance als bol-opleidingen (4/5 dagen per week).

Wat voor school is de locatie RDM-kade?
Als je kiest voor onze locatie op de RDM-kade, dan kies je voor een vertrouwde school. Doordat de school erg kleinschalig is, voelt het direct vertrouwd. Onze relaties met het bedrijfsleven in de haven zijn erg goed en we hebben contacten met veel toekomstige werkgevers. In samenwerking met die bedrijven houden we de opleidingen van hoge kwaliteit. Zo weet jij zeker dat je straks een waardevol diploma op zak hebt.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen, surf dan naar ons opleidingenoverzicht voor meer informatie over de Maintenance opleidingen of bezoek een van onze Open en Infodagen om de sfeer te proeven!