Operator A/B/C - Theorie - open leren

Je wilt graag operator worden maar je beschikt (nog) niet over een arbeidscontract bij een erkend leerwerkbedrijf? Dan kun je, in je eigen studietempo, starten als cursist voor het theoretische deel van de klassikale opleidingen Operator A, B of C.

Voor wie?

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die maximale vrijheid willen in hun studie.

Meer over de opleiding

Meer over de opleiding

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die maximale vrijheid willen in hun studie en niet beschikken over een erkend leerwerkbedrijf en/of niet in de gelegengheid zijn de lessen klassikaal te volgen. De cursist maakt een eigen indeling en studeert thuis, er is op een vaste dag in de week de mogelijkheid de docent vragen te stellen op de leslocatie. Toetsen maakt de cursist op afspraak. 

Cursusduur en startdata

Cursusduur en startdata

De cursus duurt standaard 2 jaar en start doorlopend, aangezien je in eigen tempo studeert kan de studieduur korter of langer zijn.

Kosten

Kosten

De opleidingskosten bedragen € 450,- incl. BTW per 6 maanden. Voor de gehele opleiding zijn de boekenkosten ca. € 1.150,- voor de gedrukte versie en € 500,- voor de gigitale versie. Het pakket hoeft niet in 1 keer aangeschaft te worden. 

Examinering en erkenning

Examinering en erkenning

Bij afronding van de cursus ontvangt de cursist een theorieverklaring.

Verwante trainingen

Verwante trainingen

Mogelijk zijn onze volgende trainingen ook interessant: Operator A/B/C - Theorie - klassikaal of Operator A/B/C - Praktijk

Aanmelden

Duur
ca. 2 jaar
Kosten
€ 450,- incl BTW per 6 maanden
Certificering
Theorieverklaring Techniek College Rotterdam

Downloads