Stagiair(e) Marketing/Communicatie

Voor onze afdeling Marketing en Communicatie zoeken we het hele jaar door een enthousiaste en creatieve:

2e/3e jaars HBO/MBO stagiair(e) Marketing/Communicatie
voor 4 of 5 dagen per week

Je werkt mee in ons team en krijgt te maken met veel facetten van je opleiding. Een mooie kans om je vakbekwaamheid te vergroten en beroepshouding te ontwikkelen.

Stage-taken
Je verricht vakgerichte ondersteunende taken op het gebied van campagnes, rapportages en onderzoek, e.d.. Je assisteert bij het organiseren en uitvoeren van evenementen. Je bereidt vergaderingen voor en notuleert. Je wordt betrokken bij uitdagende beleidsopdrachten. Het onder begeleiding uitvoeren van deze beleidsopdrachten biedt een goede voorbereiding op je scriptie. Je kunt daarbij meteen je communicatieve vaardigheden versterken en je adviesvaardigheden in de praktijk brengen.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een 2e/3e jaars MBO/HBO-student, met studierichting Marketing & Communicatie, voor HBO eventueel Vrijetijdsmanagement of MER en gedurende 4 of 5 dagen per week beschikbaar. Je bent enthousiast, leergierig, oplossingsgericht, flexibel inzetbaar en hebt een hands-on mentaliteit. Je maakt makkelijk contact, kunt goed plannen en organiseren en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden
Een veelzijdige en leerzame meewerkstage met goede begeleiding, in een unieke en dynamische omgeving. Het is een betaalde stageplaats.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over onze organisatie op techniekcollegerotterdam.nl. Wil je meer weten over de stageplaats? Neem contact op met Rolant Cornelis via [email protected]

Solliciteren
We nodigen je van harte uit om te reageren! Mail je motivatie en CV naar Techniek College Rotterdam, onder vermelding van stageplaats Marketing & Communicatie via [email protected] Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.