Digitale ondertekening

van overeenkomsten

Techniek College Rotterdam staat voor modern en uitdagend onderwijs. Wij leiden de student op voor de toekomst. In onze ondersteuning en administratie streven we naar efficiency en duurzaamheid. Daarom gebruiken we de 'digitale handtekening'.

Digitale handtekening

Techniek College Rotterdam gebruikt de 'digitale handtekening'. Je kunt de praktijk (BPV-) overeenkomsten van jouw stagiairs en/of bbl-medewerkers digitaal accorderen (ondertekenen). Ook studenten maken gebruik van digitale ondertekening bij hun praktijkovereenkomsten (POK).  

Om het proces rond de digitale ondertekening soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je gegevens correct in het bronbestand van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zijn opgenomen. Controleer daarom regelmatig de e-mailadressen van jouw praktijkopleiders en de wettelijke vertegenwoordiger. Corrigeren kan via de app van SBB of via MijnSBB op de website www.s-bb.nl.

De informatie wordt gebruikt in Stagemarkt, de bron voor onze gegevens voor de overeenkomsten. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact op met je opleidingsadviseur van SBB.

Uitleg en filmpje
Het leerbedrijf ​en de student krijgen per mail het verzoek de POK digitaal te ondertekenen. Zodra beide partijen dat hebben gedaan, onvangen zij per mail een volledig ondertekend exemplaar.
Techniek College Rotterdam heeft een filmpje gemaakt met een korte demonstratie van de digitale ondertekening.

Bekijk de video