Zomerbereikbaarheid

Vanaf maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus zijn de locaties van Techniek College Rotterdam gesloten. We hebben een zomerbereikbaarheid, dat betekent dat je met je vragen gewoon in de vakantie bij ons terecht kan. Je kan je vraag mailen naar [email protected] bellen met  088 945 45 00 of ons een bericht via WhatsApp sturen.

Check de lijst met veel gestelde vragen, misschien staat je vraag er bij.

 • Geen boekenlijst ontvangen, waar kan ik die vinden?
  Te vinden op studers.nl

 • Wordt mijn boekengeld betaald door school?
  Dit geldt alleen voor het voorgezet onderwijs en niet voor mbo-opleidingen.

 • Check onze website of je recht hebt op tegemoetkoming van schoolkosten, zoals verplichte boeken en/of leermiddelen. 

 • Welke laptop heb ik nodig?
  Dit is een specifieke vraag voor het team van de door jouw gekozen opleiding. Ga je bijvoorbeeld met een tekenprogramma werken dan is een zwaardere processor nodig. Welk merk is niet zo van belang, kies een merk waar jij vertrouwen in hebt. Bij studers.nl kun jij met jouw studentennummer een voordelige laptop aanschaffen (de pakketten Adobe Creative Cloud en software van Microsoft kunnen niet besteld worden). 

 • Geen inloggegevens/studentnummer?
  Mail je vraag naar [email protected]

 • Geen uitnodiging start van je opleiding ontvangen?
  Stuur een e-mail naar [email protected] voor informatie over jouw inschrijving.
  In de week van 24 augustus is de administratie van jouw opleiding weer aanwezig. Het telefoonnummer waarop zij vanaf dan te bereiken zijn, kun je vinden op onze site. Klik op het Opleidingenoverzicht en vink de betreffende opleiding aan, onderaan de pagina staat de locatie vermeld. Of als jij de leslocatie weet, klik op ‘Onze locaties’. Let op: de meeste locaties zijn maandag 31 augustus weer geopend.