Jan Ligthartstraat

Jan Ligthartstraat 250
3083 AM Rotterdam
Deze locatie ligt vlakbij het Zuidplein op Rotterdam-Zuid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een stalling voor je fiets of scooter en een kantine voor een lekkere lunch.
Bekijk op Google Maps

Over de locatie

Op deze locatie biedt Techniek College Rotterdam mbo-opleidingen Bouwen & Wonen, IT & Online en Lab & Research.

Met het openbaar vervoer is de locatie prima te bereiken. Metro- en busstation Zuidplein ligt op enkele minuten lopen. Kom je met de fiets of scooter, dan kan je die kwijt in de overdekte stalling. Er is een kantine waar je in de pauze of tijdens tussenuren iets kunt eten of drinken. Met al je vragen kan je terecht bij het servicepunt. En zie je allemaal witte jassen? Die horen bij het laboratorium.

Adres & contact

Jan Ligthartstraat 250 3083 AM Rotterdam

Kom je hier studeren? Lees de locatiegids

In de locatiegids staat alle praktische informatie over de locatie. Bijvoorbeeld hoe je je moet ziekmelden, of je een kluisje kunt huren en welke gedrags- en veiligheidsregels er zijn. Daarmee heb je alle informatie die je nodig hebt om bij Techniek College Rotterdam te studeren. Heb je toch nog vragen? Je kunt ook altijd terecht bij je studieloopbaanbegeleider, de docenten, de onderwijsteamleider van je opleiding of bij de administratie van de locatie.

Download de locatiegids

Opleidingen op de locatie

Op deze locatie kan je mbo-opleidingen volgen op het gebied van Bouw, IT & Online en Lab & Research.

Bekijk alle opleidingen op deze locatie