IT & Online

De hele wereld binnen handbereik

Van de smartphone in je hand tot de laptop voor je neus. Van online je sneakers bestellen tot online betalen. Een leven zonder computers en internet is echt ondenkbaar. Voor jou én voor bedrijven. In de branche van IT & Online maken vakmensen je dag een stuk makkelijker. Sterker nog: de wereld ligt aan je voeten.

Is de branche van IT & Online iets voor jou?

Hoe leuk is het als je precies weet hoe smartphones, computers en iPads met internet werken? En wat dacht je van systemen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten? Als een toffe puzzel.

Tijdens ICT-opleidingen op het mbo maak je bijvoorbeeld zelf programma's. Ben jij leergierig en wil je alles weten over apparaten, programma's, de Cloud en netwerken? En wil je later met klanten, designers en developers wereldvernieuwende dingen maken. Check, check, dubbelcheck? Dan is deze branche echt iets voor jou. 

Opleidingen

Ben jij dol op álles wat met computers en technologie te maken heeft? Kies uit een van onze 10 ICT-opleidingen op het mbo. Ga voor iets creatiefs zoals een game ontwikkelen, bouw een app of spoor de oorzaak van een error op. 

Bekijk deze opleidingen

Voor bedrijven

Techniek is onmisbaar. Net als goede medewerkers. Jij kunt invloed uitoefenen op de werknemers van de toekomst. Hoe? Door onze studenten op te leiden tijdens hun stageperiode, door gastlessen te geven of door mee te denken over de invulling van ons mbo-onderwijs.

Brochure

Bestaat jouw wereld uit nullen en enen? Bekijk dan deze brochure

Twijfel je nog? Of vragen je ouders steeds om informatie over die ene opleiding? Vraag de brochure aan. Hierin vind je alle belangrijke informatie onder elkaar: van Open dagen tot opleidingen.

Verken ook onze andere branches

De wereld van techniek vind je overal in onze samenleving. Waar zie jij jezelf?

Bouwen & Wonen

Jij bouwt Nederland, Nederland bouwt op jou

Lab & Research

Jij onderzoekt de wereld onder een microscoop

Mobiliteit

De wereld van Mobiliteit staat nooit stil

Maakindustrie & Onderhoud

Jij maakt van niets iets indrukwekkends

Proces & Maintenance

Jij maakt, repareert en onderhoudt als de beste