Lab & Research

Jij doet gloednieuwe ontdekkingen als onderzoeker

Wil jij een broodje hamburger van héél dichtbij bekijken? Ga jij op zoek naar het missende ingrediënt voor een product? Of wil je ontdekken welke ziekte een patiënt heeft? In de branche Lab & Research ben jij dé detective in het lab. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, vaccins, kaas en andere materialen. 

Is de branche Lab & Research iets voor jou?

Zie jij jezelf al zitten in een laboratorium? In je witte jas met je veiligheidsbril op. Buisjes hier, buisjes daar. Je experimenteert erop los met monsters. Je bekijkt krioelende deeltjes onder een loep. En je mengt verschillende chemische stofjes met elkaar. Je meet, je test, je registreert. Ben je ook nog eens gek op scheikunde, wiskunde en biologie? Dan zit je sowieso goed. 

Als je kiest voor een opleiding van Lab & Research, dan maak jij deel uit van de club met witte jassen. Allemaal onderzoekers. Hier verdwijn je niet in de grote massa. We kennen elkaar bij naam en begeleiden je waar nodig. Ook werken we veel samen met bedrijven. Ze denken mee met de lessen en beoordelen soms je werk. Alles wat je leert, kan je dus gelijk toepassen. Dat vergroot de kans op een leuke stage en op een baan. Want die liggen straks voor het oprapen.

Voor bedrijven

Techniek is onmisbaar. Net als goede medewerkers. Jij kunt invloed uitoefenen op de werknemers van de toekomst. Hoe? Door onze studenten op te leiden tijdens hun stageperiode, door gastlessen te geven of door mee te denken over de invulling van ons mbo-onderwijs.

Brochure

Ben jij een echte onderzoeker? Ontdek het in de brochure

Twijfel je nog? Of vragen (lees: zeuren) je ouders steeds om informatie over die ene opleiding? Vraag de brochure aan. Hierin vind je alle belangrijke informatie onder elkaar: van Open dagen tot opleidingen. Brochure is nog in ontwikkeling, we doen er alles aan om te zorgen dat je hem heel snel kan aanvragen!

Verken ook onze andere branches

De wereld van techniek vind je overal in onze samenleving. Waar zie jij jezelf?

Bouwen & Wonen

Jij bouwt Nederland, Nederland bouwt op jou

IT & Online

De hele wereld binnen handbereik

Mobiliteit

De wereld van Mobiliteit staat nooit stil

Maakindustrie & Onderhoud

Jij maakt van niets iets indrukwekkends

Proces & Maintenance

Jij maakt, repareert en onderhoudt als de beste