Vertrouwenspersoon

Heb jij iets vervelends meegemaakt? Bijvoorbeeld omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of omdat iemand je ongewenst lastig valt. Praat erover. Je kunt altijd terecht bij een vertrouwenspersoon als jij je niet veilig voelt op school of op je stageplek.

Jouw veiligheid voorop

Alles wat je deelt met een vertrouwenspersoon blijft geheim. Het belangrijkste is dat jij geholpen wordt. Dat iemand luistert naar jouw verhaal en je kan helpen om verdere stappen te zetten. Techniek College Rotterdam heeft twee vertrouwenspersonen, vanuit Zadkine is dat mevr. Brenda van de Ree en vanuit Albeda is dat dhr. Jos Auke van der Weide. Meer informatie over hulp bij ongewenst gedrag en het indienen van een klacht daarover kun je vinden in het studentenstatuut. Een andere mogelijkheid is om direct contact op te nemen met de directie van Techniek College Rotterdam. 

Ook in het studentenstatuut staat informatie over hulp bij ongewenst gedrag en de vertrouwenspersonen.

Download het studentenstatuut

Luisterend oor nodig?

Praat met een vertrouwenspersoon

Neem contact op met een van onze vertrouwenspersonen. Zij luisteren naar je verhaal en bepalen met jou de vervolgstappen.

Wil je liever direct contact opnemen met de directie van Techniek College Rotterdam? Stuur dan een mailtje.

Mail directie

Brenda van de Ree

Brenda van de Ree

Vertrouwenspersoon

Voel jij je thuis of op school niet fijn? En wil je advies of even praten? Stuur me een appje of mailtje. Je staat er niet alleen voor.