Vertrouwenspersoon

Heb jij iets vervelends meegemaakt? Bijvoorbeeld omdat je wordt gepest, gediscrimineerd of omdat iemand je ongewenst lastig valt. Praat erover. Je kunt altijd terecht bij een vertrouwenspersoon als jij je niet veilig voelt op school of op je stageplek.

Jouw veiligheid voorop

Alles wat je deelt met een vertrouwenspersoon blijft geheim. Het belangrijkste is dat jij geholpen wordt. Dat iemand luistert naar jouw verhaal en je kan helpen om verdere stappen te zetten. Omdat Techniek College Rotterdam een samenwerkingsschool is, kun je kiezen uit twee vertrouwenspersonen. Een van Zadkine en een van Albeda.

Ook in het studentenstatuut staat informatie over hulp bij ongewenst gedrag en de vertrouwenspersonen. Een andere mogelijkheid is om contact op te nemen met de directie van Techniek College Rotterdam.

Download het studentenstatuut

Luisterend oor nodig?

Neem contact op met een van onze vertrouwenspersonen. Zij luisteren naar je verhaal en bepalen met jou de vervolgstappen.

Brenda van de Ree

Brenda van de Ree

Vertrouwenspersoon

Techniek College Rotterdam heeft twee vertrouwenspersonen. Vanuit Zadkine is dat Brenda van de Ree, locatie Jan Ligthartstraat 250.

Jos Auke van der Weide

Jos Auke van der Weide

Vertrouwenspersoon

Techniek College Rotterdam heeft twee vertrouwenspersonen. Vanuit Albeda is dat Jos Auke van der Weide, locatie Scheepsbouweg 1 (Mobiliteit)...