Klachtenloket

Soms gaat het mis. Je bent het niet eens met een beslissing van school of je vindt dat je oneerlijk bent behandeld. Deel jouw klacht met ons. Jouw klacht wordt gehoord én behandeld. Mail ons jouw klacht samen met je opleiding, leslocatie en je gegevens.
Klacht indienen

Klacht over het onderwijs

Waar mensen met elkaar omgaan, gaat weleens iets mis. Je voelt je bijvoorbeeld niet eerlijk behandeld of je bent het niet eens met een beslissing. Tijdens je lessen of bij examens. Meestal kun je het gewoon samen oplossen. Daarom raden we je aan om eerst in gesprek te gaan met de docent, je SLB’er, of de onderwijsteamleider.

Maar als je er niet uit komt, is er het Klachtenloket. We helpen jou de juiste stappen te zetten om de situatie op te lossen. Vul het klachtenformulier (zie hieronder) zo goed mogelijk in en mail het naar klachten@tcrmbo.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klacht over examens

Klachten over je examen of een toets mail je direct naar de examencommissie. Vertel hoe je heet, welke opleiding je volgt, in welke klas je zit en waar je klacht over gaat. Schrijf ook de datum op van het examen of de toets en wat je graag zou willen. De commissie reageert binnen 10 werkdagen.

Mail je klacht naar de examencommissie van jouw opleiding:

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken gehad met ongewenst gedrag? Blijf niet lopen met deze ervaring. Je kunt altijd met je verhaal terecht bij een vertrouwenspersoon. Hij of zij luistert, geeft advies en helpt je verder. Bijvoorbeeld met het indienen van een klacht.

Bekijk vertrouwenspersonen

Wat is jouw tip?

Jouw klachten nemen we zeer serieus. Het geeft aan wat we beter kunnen doen in de toekomst. Maar misschien heb jij de oplossing al gevonden en zie jij hoe we dingen kunnen verbeteren. Heb jij een tip of een compliment voor ons? Ook die horen we graag. Zo zorgen we er samen voor dat ons onderwijs nog beter wordt. 

Deel jouw tip

Heb je een klacht?

Laat het ons weten

Elke locatie heeft een eigen klachtencoördinator. Heb je een klacht? Noem jouw locatie in je bericht en we koppelen je aan de juiste persoon.

Jantien van 't Hof

Jantien van 't Hof

Klachtencoördinator

Ik vind het heel belangrijk dat studenten een goeie tijd bij ons op school hebben. Heb je een klacht? Ik help je graag verder.