Stagiair(e) Marketing / Communicatie

Voor onze afdeling Marketing en Communicatie zoeken we het hele jaar door enthousiaste en creatieve hbo/mbo stagiairs marketing / communicatie voor 4 of 5 dagen per week.

Stagiair(e) Marketing / Communicatie

Voor onze afdeling Marketing en Communicatie zoeken we het hele jaar door een enthousiaste en creatieve 2e/3e jaars hbo/mbo stagiair(e) marketing / communicatie voor 4 of 5 dagen per week

Je werkt mee in ons team en krijgt te maken met veel facetten van je opleiding. Een mooie kans om je vakbekwaamheid te vergroten en beroepshouding te ontwikkelen.

Stagetaken

  • Je verricht vakgerichte ondersteunende taken op het gebied van campagnes, rapportages en onderzoek, e.d.
  • Je assisteert bij het organiseren en uitvoeren van evenementen.
  • Je bereidt vergaderingen voor en notuleert.
  • Je wordt betrokken bij uitdagende beleidsopdrachten. Het onder begeleiding uitvoeren van deze beleidsopdrachten biedt een goede voorbereiding op je scriptie.
  • Je kunt daarbij meteen je communicatieve vaardigheden versterken en je adviesvaardigheden in de praktijk brengen.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een 2e/3e jaars mbo/hbo-student, met studierichting Marketing & Communicatie, voor hbo eventueel Vrijetijdsmanagement of MER. Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar. Je bent enthousiast, leergierig, oplossingsgericht, flexibel inzetbaar en hebt een hands-on mentaliteit. Je maakt makkelijk contact, kunt goed plannen en organiseren en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden
Een betaalde stageplaats. Het is een veelzijdige en leerzame meewerkstage met goede begeleiding, in een unieke en dynamische omgeving. 

Techniek College Rotterdam

Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van ons Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf te maximaal ontplooien, als vakman en als mens.

Solliciteren

Meer weten?

Wil je meer weten over de stageplaats? Neem contact op met Hilje Wolfson.

We zien jouw sollicitatiebrief en CV graag digitaal tegemoet. We zijn benieuwd naar jou! 

Solliciteer!

Hilje Wolfson

Hilje Wolfson

Teamleider Marketing & Communicatie

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat er steeds weer nieuwe studenten kiezen voor één van onze mooie techniekopleidingen.