Vacature Administratief Medewerker Verzuim

Als Administratief Medewerker hou jij je bezig met de werkzaamheden die horen bij de verzuimadministratie van studenten. Kom jij het team ondersteunen?

Vacature Administratief Medewerker Verzuim

Binnen onze organisatie is er momenteel op de locatie Scheepsbouwweg/RDM-kade ruimte voor een Administratief Medewerker (1 FTE). Als Administratief Medewerker hou jij je bezig met de werkzaamheden die horen bij de verzuimadministratie van studenten.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het registreren afwezigheid, het signaleren van veelvuldig of frequent ongeoorloofd verzuim richting onderwijsteams en het nabellen van studenten die niet aanwezigheid zijn zonder afmelding. Je werkt daarbij nauw samen met collega’s van de studentenadministratie en de studieloopbaanbegeleiders van de onderwijsteams op de locatie waar jij werkzaam bent.

Jouw profiel

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je hebt mbo-4 (of plus) werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met administratieve processen in het onderwijs;
  • Je bent vaardig in het gebruik van Microsoft Office 365-applicaties, waaronder Teams, en maakt je makkelijk nieuwe applicaties en administratieve systemen eigen.

Verder zoeken we in onze nieuwe collega iemand die:

  • Studenten, ouders en bedrijven vriendelijk te woord kan staan te woord kan staan;
  • Goed kan samenwerken met personeel uit alle geledingen van een organisatie;
  • In grote mate zelfstandig kan opereren;
  • Over een proactieve houding beschikt.

Dit bieden we jou

  • Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie en een leuk team.
  • Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris maximaal €2844,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 5 van de CAO mbo), in eerste instantie voor de duur van een jaar.
  • Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

Techniek College Rotterdam

Werken bij Techniek College Rotterdam betekent werken in een lerende, Rotterdamse samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij omschrijven onszelf graag als toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs aan dat goed afgestemd is op onze studenten en de vraag vanuit het bedrijfsleven. Onze studenten staan centraal en wij zijn er trots op dat wij hen, lef, technisch vakmanschap en innovatie mee kunnen geven. Wij streven er elke dag naar om hen houvast, ruimte en uitdaging te bieden om zichzelf maximaal te kunnen ontwikkelen, als vakman-vrouw en als mens. 

Kom je bij ons werken?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met René Poppeliers via e-mail.

We zien jouw sollicitatiebrief en cv graag uiterlijk 31 januari 2023 digitaal tegemoet, uitsluitend via e-mail. We zijn benieuwd naar jou!

HRM Services

HRM Services

HRM Services

Meer informatie over een functie, nieuwsgierig naar onze arbeidsvoorwaarden of gewoon een open sollicitatiebrief sturen? Neem contact met on...