Vacature Adviseur Marketing & Communicatie (0,8 FTE)

Ben jij klaar voor een volgende stap? Zet jouw advies capaciteiten in bij Techniek College Rotterdam, de leukste school van Rotterdam! We zoeken een ervaren adviseur M&C om bij te dragen aan onze missie: studenten opleiden tot vakmensen die de technische uitdagingen van vandaag en morgen aankunnen. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel!

Jouw functie

In deze functie, waarin je bijdraagt aan het profileren van Techniek College Rotterdam en het werven van nieuwe studenten, is geen dag hetzelfde en heb je twee hoofdtaken. Je geeft communicatieadvies aan de onderwijsteamleiders van de cluster civiele techniek met als doel deze opleidingen in de schijnwerpers te zetten en de instroom van nieuwe studenten te verhogen. Je zorgt dat de marketing- en communicatie activiteiten binnen het gestelde budget, de huisstijlrichtlijnen en de planning worden afgerond. Daarnaast organiseer je, in nauwe samenwerking met het onderwijs, de Open dagen en Infodagen voor Techniek College Rotterdam en voor kleinere events zoals hackatons en skills shares.

Jouw profiel

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een diploma van een relevante en bij de functie passende opleiding
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als adviseur op een communicatieafdeling, het liefst bij een vergelijkbare organisatie of in het onderwijs
 • Je hebt kennis van jongerenmarketing en verstand van sociale mediakanalen, cms-systemen en websites
 • Je bent in staat om vanuit verbondenheid, betrokkenheid en flexibiliteit om je communicatieadvies praktisch en op maat te geven
 • Je bent integer, resultaat- en klantgericht en je kunt goed samenwerken
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je bent ondernemend ingesteld
 • Je bent een organisatietalent, dat oog heeft voor processen en daar de verantwoordelijkheid voor neemt

Daarnaast beschik je in ieder geval over de volgende competenties:

 • Klant- en doelgerichtheid
 • Scherp analytisch vermogen
 •  Creativiteit
 •  Kunnen plannen en organiseren
 •  Praktisch, accuraat en dienstverlenend
 • Adviesvaardigheden

Dit bieden we jou

 • Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. 
 • Afhankelijk van je ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3441,- en maximaal € 5078,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 10 functie van de CAO mbo).
 • Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen, met daarbij de mogelijkheid om 17 dagen extra vakantieverlof op te bouwen. 
 • De aanstelling vindt in eerste instantie plaats op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een langere aanstelling. Het betreft de functie Adviseur B uit ons functiebouwwerk. De werktijdfactor voor deze vacature is maximaal 0,8 fte.

Techniek College Rotterdam

Techniek College Rotterdam is een mooie, jonge en boeiende school, die is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen Albeda en Zadkine. Wij werken vanuit drie clusters, te weten; Industrie & Mobiliteit, Civiele Techniek en IT & Laboratorium. Wij zijn toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs dat goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, als vakman/-vrouw en als mens.

Kom je bij ons werken?

Ben je overtuigd van een goede match?

Word jij enthousiast voor deze vacature? Solliciteer nu en maak deel uit van ons bevlogen team dat elke dag bijdraagt aan de groei van onze studenten. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Hilje Wolfson, teamleider van de afdeling Marketing & Communicatie via H.Wolfson@tcrmbo.nl of 06-10665068.

We zien jouw sollicitatiebrief en CV en/of een videosollicitatie graag digitaal tegemoet uitsluitend via email: H.Wolfson@tcrmbo.nl.

De werving voor deze vacature vindt intern en tegelijkertijd extern plaats.  Meer informatie over Techniek College Rotterdam vind je op techniekcollegerotterdam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Hilje Wolfson

Hilje Wolfson

Teamleider Marketing & Communicatie

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat er steeds weer nieuwe studenten kiezen voor één van onze mooie techniekopleidingen.