Vacature Adviseur Marketing & Communicatie (1,0 FTE)

In deze functie is geen dag hetzelfde. Je organiseert markten en beurzen, vertegenwoordigt ons op beurzen en geeft voorlichtingen, je redigeert brochures en laat deze produceren én geeft gevraagd en ongevraagd advies vanuit jouw vakgebied aan de (onderwijs)teamleiders. Ben jij de spin in het web naar wie wij op zoek zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Adviseur Marketing & Communicatie (1,0 FTE)

Jouw functie

In deze functie is geen dag hetzelfde. Het ene moment begeleid je een fotograaf voor het maken van een nieuwe wervingscampagne, het volgende moment schrijf je een persbericht over de unieke ervaring van het studeren bij Techniek College Rotterdam. Je organiseert markten en beurzen, vertegenwoordigt ons op beurzen en geeft voorlichtingen, je redigeert brochures en laat deze produceren én geeft gevraagd en ongevraagd advies vanuit jouw vakgebied aan de (onderwijs)teamleiders.

Een strategische blik, zien wat er nodig is vanuit jouw expertise, een grote mate van zelfstandigheid, een goede planmatigheid, een flexibele werkhouding en een hands-on-mentaliteit zijn echt een vereiste voor deze functie. Daarnaast moet je in staat zijn om je werk gedaan te krijgen in een leuke, maar soms complexe organisatie met veel verschillende contactpersonen.

In deze functie adviseer je ons niet alleen op het gebied van marketing, communicatie en pr, maar voer je activiteiten dus ook voor een groot gedeelte zelf uit. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het profileren van Techniek College Rotterdam en het opzetten (en uitvoeren) van wervings- en voorlichtingsactiviteiten voor studenten en potentiële medewerkers.

  Jouw profiel

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Communicatie/Marketing en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring
  • Kennis van jongerenmarketing is van grote meerwaarde
  • Verbindend, flexibel en betrokken
  • Integer, resultaat- en klantgericht en goed kunnen samenwerken
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en je bent representatief
  • Ervaring met en kennis hebben van diverse software (CMS, SharePoint)

  Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Klantgerichtheid
  • Creativiteit
  • Dienstverlenend
  • Praktisch en accuraat

  Dit bieden we jou

  Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.527,- en maximaal € 5.229,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 11 van de CAO mbo).

  Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen, met daarbij de mogelijkheid om 17 dagen extra vakantieverlof op te bouwen. Het betreft de functie adviseur B uit ons functiebouwwerk. De werktijdfactor voor deze vacature is 1,0 FTE.

  Techniek College Rotterdam

  Techniek College Rotterdam is een grote onderwijsinstelling in de regio met zo’n 7.000 mbo-studenten en biedt onderwijs dat is afgestemd op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, als vakman/-vrouw en als mens. 

  Ben je overtuigd van een goede match?

  Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met mevrouw Hilje Wolfson, afdelingsleider van de afdeling Marketing & Communicatie. 

  We zien jouw sollicitatiebrief en CV en/of videopitch graag uiterlijk 7 februari a.s. tegemoet uitsluitend via de e-mail. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

  Meer informatie over Techniek College Rotterdam vind je op ons website.

  Hilje Wolfson

  Hilje Wolfson

  Teamleider Marketing & Communicatie

  Samen met mijn team zorg ik ervoor dat er steeds weer nieuwe studenten kiezen voor één van onze mooie techniekopleidingen.