Said el Ouazizi nieuwe adjunct directeur bedrijfsvoering Techniek College Rotterdam

Wanneer
31 januari 2023
Door
Redactie
Met trots kunnen we delen dat Said el Ouazizi 1 april 2023 aan de slag gaat als de nieuwe adjunct-directeur bedrijfsvoering bij Techniek College Rotterdam. Hij is hiermee de opvolger van Eelco Goedheer die na ruim vijf jaar Techniek College Rotterdam gaat verlaten.

De 44-jarige El Ouazizi krijgt als adjunct directeur bedrijfsvoering een brede portefeuille onder zijn beheer waaronder IT, facilitair, huisvesting, financiën en veiligheid. Samen met de studentenadministratie gaat hij zich bezighouden met onderwijsondersteuning en belangrijke onderwerpen als verzuimregistratie, onderwijslogistiek en het examenbureau. 

Directeur Marc Meijer: ‘’Ik ben ontzettend blij dat we zo snel een goeie invulling kunnen geven aan deze belangrijke portefeuille voor Techniek College Rotterdam. Ik ben er trots op dat we het talent van Said binnen één van onze eigen organisaties hebben kunnen vinden en er zo’n goede match is op inhoud en persoon, die ons als organisatie verder kan helpen in de volgende stappen die we willen maken’’.

Ook Said is erg verheugd met zijn nieuwe aanstelling en zegt hierover: “Ik ben heel blij om de rol van adjunct directeur bedrijfsvoering te mogen vervullen bij Techniek College Rotterdam en ben enorm enthousiast om onze studenten te ondersteunen in hun professionele groei en succes. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s een grote bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Techniek College Rotterdam”.