Medewerker Marketing & Communicatie (0,8 FTE)

Jouw functie

In deze functie, waarin je bijdraagt aan het profileren van Techniek College Rotterdam en het werven van nieuwe studenten, is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met het (mede) bedenken en ontwikkelen van communicatiemiddelen voor interne opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor planning, werkt binnen het geaccordeerde budget en volgens de richtlijnen van de Techniek College Rotterdam huisstijl en -identiteit. Je bent in de lead bij verschillende activiteiten zoals de open dagen en kleinere events zoals hackatons en skills shares.  

Daarnaast adviseer je de onderwijsteamleiders van de cluster Civiele Techniek en stelt marketing- en communicatieplannen op voor de opleidingen binnen deze sector. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van deze plannen gericht op het werven van nieuwe studenten.

Jouw profiel

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een diploma van een relevante en bij de functie passende opleiding 
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als medewerker op een communicatieafdeling, het liefst bij een vergelijkbare organisatie of in het onderwijs 
 • Je hebt kennis van jongerenmarketing en verstand van sociale mediakanalen, CMS-systemen en websites 
 • Je bent in staat om vanuit verbondenheid, betrokkenheid en flexibiliteit om je communicatieadvies praktisch en op maat te geven 
 • Je bent integer, resultaat- en klantgericht en je kunt goed samenwerken 
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden 
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je bent ondernemend ingesteld 
 • Je bent een organisatietalent, dat oog heeft voor processen en daar de verantwoordelijkheid voor neemt 

Competenties

Daarnaast beschik je in ieder geval over de volgende competenties: 

 • Klant- en doelgerichtheid 
 • Scherp analytisch vermogen 
 • Creativiteit 
 • Kunnen plannen en organiseren 
 • Praktisch, accuraat en dienstverlenend 
 • Adviesvaardigheden 

Dit bieden we jou

Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie.   
Afhankelijk van je ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.769,- en maximaal € 4.146,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 9 functie van de CAO mbo).  

Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen, met daarbij de mogelijkheid om 17 dagen extra vakantieverlof op te bouwen.   

De aanstelling vindt in eerste instantie plaats op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een langere aanstelling. Het betreft de functie medewerker proces- en projectondersteuning B uit ons functiebouwwerk. De werktijdfactor voor deze vacature is maximaal 0,8 fte.  

Techniek College Rotterdam 

Techniek College Rotterdam is een grote onderwijsinstelling in de regio met zo’n 6.500 mbo-studenten en biedt onderwijs dat is afgestemd op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, als vakman/-vrouw en als mens. 

Kom je bij ons werken?

Solliciteren

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met mevrouw Hilje Wolfson, afdelingsleider van de afdeling Marketing & Communicatie via H.Wolfson@tcrmbo.nl of 06-10665068. 

We zien jouw sollicitatiebrief en CV en/of een video-sollicitatie graag uiterlijk 31 oktober 2023 digitaal tegemoet uitsluitend via e-mail: H.Wolfson@tcrmbo.nl.  

De werving voor deze vacature vindt intern en tegelijkertijd extern plaats.  

Hilje Wolfson

Hilje Wolfson

Teamleider Marketing & Communicatie

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat er steeds weer nieuwe studenten kiezen voor één van onze mooie techniekopleidingen.