Vacature Adviseur Onderwijs & Examinering (0,8 FTE)

Binnen Techniek College Rotterdam is er momenteel ruimte voor een Adviseur onderwijs en examinering (0,8 fte). Ben jij onze nieuwe collega die vanaf de start graag veel verantwoordelijkheid pakt en krijgt, overloopt van innovatieve ideeën en processen snel doorziet en analyseert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Adviseur Onderwijs & Examinering (0,8 FTE)

Binnen Techniek College Rotterdam is er momenteel ruimte voor een Adviseur onderwijs en examinering (0,8 fte).

Techniek College Rotterdam heeft onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staan. Kom jij met ons hieraan meewerken in onze dynamische organisatie? Ben jij onze nieuwe collega die:

 • Processen snel doorziet en analyseert;
 • Er een sport van maakt om onze kwaliteit van onderwijs en examinering in de breedste zin van het woord te optimaliseren;
 • Vanaf de start graag veel verantwoordelijkheid pakt en krijgt;
 • Een werkdag vol verrassingen omarmt;
 • Zowel graag werkt met individuele onderwijsteams als organisatie-overstijgend;
 • Overloopt van innovatieve ideeën;

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw functie

Wat ga je doen? Je werkt mee aan onze doelen en ambities zoals beschreven in ons MT-Focusplan, Techniek College-overstijgend vanuit helikopterview. Ook adviseer je over dat TCR-beleid en, meer ingezoomd, individuele onderwijsteamleiders en onderwijsteams op het gebied van kwaliteitszorg, pedagogiek en didactiek en ondersteun je inhoudelijk de teamontwikkeling op deze vlakken. Daarnaast ben je sparringpartner en adviseur voor examencommissies, onderwijsteams en onderwijsteamleiders op het gebied van examinering in de breedste zin van het woord.

Op basis van jouw interesses, ervaringen en talenten kijken we samen welke taken het best bij je passen.

Je komt te werken binnen de afdeling Onderwijs & Kwaliteit van Techniek College Rotterdam, bestaande uit diverse adviseurs op het gebied van onderwijs, examinering en bpv. Wij zijn een enthousiast en hecht team met een adviserende, signalerende en verbindende rol richting de organisatie. Binnen onze afdeling werk je nauw samen met de andere collega’s, evenals met de onderwijsteams, het managementteam en de afdelingen Onderwijsondersteuning en het Begeleidingsteam.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt aantoonbaar HBO+/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van onderwijskunde of bestuurskunde;
 • Je beschikt over kennis van het mbo;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken;
 • Je hebt ervaring met (beleid)schrijven en projectmatig/planmatig werken en rapporteren;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep (techniek in grootstedelijke context);
 • Je bent in staat om op strategisch niveau (mee) te denken, keuzes te maken en je kunt snel schakelen. Je overziet het grotere geheel en weet verbinding te leggen tussen thema’s én collega’s;
 • Je weet collega’s in de ‘actiestand’ te krijgen;
 • Je hebt een frisse blik op ons als organisatie en de (lopende) processen.

Dit bieden we jou

 • Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie en een leuk team. Er is binnen het team ruimte om in overleg de werkzaamheden gezamenlijk vorm te geven.
 • Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris maximaal €4615,- of €5229,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 10 of 11 van de CAO mbo), in eerste instantie voor de duur van een jaar. Inschaling op basis van achtergrond en ervaring. We nodigen starters ook van harte uit te solliciteren.
 • Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen, met daarbij de mogelijkheid om 17 dagen extra vakantieverlof op te bouwen.
 • We werken zowel vanuit huis als vanaf onze diverse locaties, in overleg.

Techniek College Rotterdam

Werken bij Techniek College Rotterdam betekent werken in een lerende, Rotterdamse samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij omschrijven onszelf graag als toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs aan dat goed afgestemd is op onze studenten en de vraag vanuit het bedrijfsleven. Onze studenten staan centraal en wij zijn er trots op dat wij hen lef, technisch vakmanschap en innovatie mee kunnen geven. Wij streven er elke dag naar om hen houvast, ruimte en uitdaging te bieden om zichzelf maximaal te kunnen ontwikkelen, als vakman-vrouw en als mens. Als organisatie werken we gezamenlijk aan onze doelen vanuit ons tweejarig focusplan.

Kom je bij ons werken?

Kom je bij ons werken?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Eva Valk (Hoofd Onderwijs & Kwaliteit) per e-mail of telefonisch. In verband met de kerstvakantie zijn we tussen 24 december en 9 januari slecht tot niet te bereiken.

We zien jouw sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk 29 januari 2023 digitaal tegemoet, uitsluitend via e-mail. We zijn benieuwd naar jou!

Eva Valk

Eva Valk

Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Ook vanuit de staf werken we iedere dag voor het beste onderwijs voor onze studenten.