Vacature Instructeur B Infra (boven- en ondergronds)

Vacature instructeur S8 (maximaal 0,4 fte per 1/8/2024; afhankelijk rooster) Het onderwijsteam “Infra” van het Techniek College Rotterdam (TCR) zoekt een instructeur met passie voor zijn of haar vak. Onze studenten werken ca 4 dagen van de week in de praktijk en volgen 1 dag per week bij ons een opleiding (BBL-leerweg). Specialisaties Bovengronds: grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ondergronds: gas-, water- en warmtedistributie.

Jouw functie

Als Instructeur “infravakken” verzorg je op professionele en enthousiaste wijze diverse praktijklessen die allemaal een raakvlak hebben met de infratechniek. Je begeleidt hierin onze studenten actief en stuurt op het leerproces van de student. Daarnaast neem je actief deel aan onderwijsontwikkelingen binnen je praktijkvakgebied en zorg je ervoor dat jouw lessen altijd up to date zijn conform de standaarden die gelden binnen het bedrijfsleven én het onderwijs. Verder lever je een enthousiaste en actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons onderwijs en zie je het als een hoger doel om het “infrawerk” bij ons op school te doen leven! Je hebt geregeld overleg met vakdocent over de inhoud van het onderwijs en de begeleiding van de studenten.

Jouw profiel

  • In het bezit van een bevoegdheid instructeur. Of de bereidheid tot het volgen van een opleiding.
  • Relevante werkervaring binnen de infratechniek.
  • Ervaring op het gebied van het coachen en begeleiden van mbo studenten is een pre.
  • Actuele kennis van de kwalificatiedossiers en exameneisen waarmee wij werken en alles betreffende het afnemen van examens is een pre.
  • Vaardig in het coachen van individuele én groepen studenten.
  • Specialisatie in beide richtingen is gewenst. De voorkeur gaat uit naar bovengronds: grond-, weg- en waterbouw (GWW).

Dit bieden we jou

Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informeel en collegiaal team. Het gaat bij de start om een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid voor een vast contract in de toekomst. De werklocatie is in Schiedam.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.740,00 en maximaal € 4.069,00 bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon schaal 8 van de CAO mbo). Op basis van het laatste verdiende salaris vindt inschaling plaats.

Wij hebben je nog meer te bieden, zoals (hierbij is de CAO MBO leidend):

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoelage (8%) eindejaarsuitkering (8%), deelname aan het ABP-pensioenfonds en een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering;
  • goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Het gaat om een afwisselende functie waarin het menselijke aspect sterk vertegenwoordigd is. Je hebt gedurende de dag contact met het bedrijfsleven, met je collega’s en natuurlijk met de studenten. Jij kunt iets betekenen in hun leven, wat jij zegt en doet heeft invloed op hun loopbaan, vervolgstudie én op henzelf. Je wordt onderdeel van een team waarin je de ruimte krijgt (nog) lerend te zijn en waar je kunt meedenken over de inhoud van het onderwijs.

Scholing

Als je niet of nog niet bevoegd om onderwijs te geven, bieden wij je de mogelijkheden tot scholen.

Techniek College Rotterdam

Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij zijn toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs dat goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven en de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij werken daarom nauw samen met het bedrijfsleven. Dit maakt het mogelijk om kennis en beschikbare technologie up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met dhr. H.A.M. van Helvert. We zien jouw sollicitatiebrief en CV en/of een videosollicitatie graag digitaal tegemoet uitsluitend via e-mail.

Rien van Helvert

Rien van Helvert

Onderwijsteamleider Technicus engineering (Prins A...

In ons team begeleiden we je van begin van de opleiding tot aan je diploma!