Aanmelden

Aanmelden kan snel en eenvoudig digitaal. Op iedere opleidingspagina staat een button ‘aanmelden’. Vul de gevraagde gegevens in en druk op verzenden. Op het opgegeven e-mailadres komt een ontvangstbevestiging binnen en een uitnodiging voor het verplichte intakegesprek. Tijdens het intakegesprek nemen we de opleidingsmogelijkheden door met de student. De student is verplicht om mee te doen met de intake-activiteiten. Het is voor het toesturen van de uitnodiging belangrijk dat het juiste e-mailadres en het juiste postadres doorgegeven is bij de aanmelding.

Aanmelden voor 1 mei
Anmelden voor een opleiding kan tot 1 mei. Dus heb je een opleiding gekozen en is het geen numerus fixus opleiding (opleiding met een maximum aantal plaatsen)? Dan word je toegelaten tot de opleiding. 

  • Aanmelding is uiterlijk 1 mei in het bezit van Techiek College Rotterdam;
  • De student voldoet aan de wettelijke toelatingseisen;
  • De student neemt deel aan de verplichte intake-activiteiten.

Ook als de student zich na 1 mei aanmeldt, wordt de aanmelding zo snel mogelijk verwerkt. En ook dan wordt de student uitgenodigd voor een intake. Het verschil is dat er dan geen automatisch toelatingsrecht meer geldt voor de opleiding van de eerste keuze. Techniek College Rotterdam doet haar best om je toch te plaatsen bij de opleiding van de eerste keuze. Als de student daar niet geplaatst kan worden, kijken we in overleg welke andere opleiding bij de student past.

Let op: een opleiding/cursus gaat alleen van start bij voldoende aanmeldingen.

Downloads