Marc Meijer nieuwe directeur Techniek College Rotterdam

Wanneer
24 augustus 2022
Door
Redactie

Op 1 november 2022 start Marc Meijer als directeur bij Techniek College Rotterdam (een samenwerkingscollege van de ROC’s Albeda en Zadkine). Hij volgt Henrik Stevens op die nu werkzaam is als voorzitter van het College van Bestuur van het Da Vinci College.

Marc Meijer is sinds drie jaar directeur van de sector Techniek & Media van het Da Vinci College in Dordrecht, waaronder alle opleidingen vallen van Bouw, Automotive, Techniek, IT en Design & Media.

“Wij verheugen ons op de komst van Marc Meijer die zijn sporen verdiend heeft in het onderwijs en het bedrijfsleven.  De directeur Techniek College Rotterdam is voor ons het boegbeeld van het MBO techniek onderwijs in Rotterdam. Samenwerking en verbinding  met het bedrijfsleven, de snel veranderende markt met de roep om goed opgeleide werknemers, en deze vervolgens een kans te bieden op doorontwikkeling is een belangrijke opgave voor Techniek College Rotterdam”.

Stuurgroep Techniek College Rotterdam

Marloes de Vries (Zadkine) en Ron Kooren (Albeda)