Wereldhavendagen meets Techniek College Rotterdam

Wanneer31 augustus 2022
DoorRedactie

Vrijdag 2 september a.s. starten de studenten uit het tweede en derde leerjaar van de opleidingen ICT met een hackathon i.s.m. de 45e editie van de Wereldhavendagen. Goed begin van een nieuw schooljaar! Tijdens de hackathon gaan de studenten aan de slag met diverse vraagstukken om uiteindelijk te concurreren tijdens een finale met leuke prijzen. Naast Techniek College Rotterdam speelt Hogeschool Rotterdam ook mee.

Het programma
Het programma van deze dag is goed gevuld per leerjaar. Zo starten de studenten van het tweede leerjaar in het LantarenVenster met sprekers uit het bedrijfsleven die seminars verzorgen. Daarna staat een toffe activiteit gepland, welke we nog niet gaan verklappen! Ondertussen starten de studenten uit het derde leerjaar met de vraagstukken. Vervolgens eindigen alle studenten op de Wilhelminakade waar stands van diverse bedrijven staan. Het doel ervan is om te netwerken voor onder andere toekomstige stageplaatsen. 

Wil je meer zien van de Wereldhavendagen?
Goed nieuws: in het weekend van 2, 3 en 4 september a.s. staat Rotterdam in het teken van deze bijzondere dagen. Laat je verwonderen door de vele shows op het water en duik dieper de wereld van de Rotterdamse haven in!